Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Fest i Valley City…

af | feb 5, 2020 | Gittes rejsebeskrivelser | 0 Kommentarer

 

Fest i Valley City Oktober 2005…
I dag er det søndag og kl. 13 skal der holdes familiefest på “Pizza Corner”, så jeg kan møde hele familien.

Først skal Eva og jeg i kirke. Eva synes, at jeg jeg skal se deres kirke, den de brugte, da de boede på farmen. Vi kører ca. 10 km ud af en lige grusvej mellem de enorme marker. Pludselig på en mark ligger der en lille kirke. Det er “Green Township” kirke. Vi kommer lidt for sent. Præsten kommer ned og hilser på os. Præsten er i almindelig tøj og vil vide, hvem jeg er. Vi sidder på den forreste bænk, som er reserveret til “Pedersen Family”. Det er en meget underholdende og munter gudstjeneste i forhold til den danske folkekirke.

Efter kirke kører vi hjem til Eva, og her kommer flere og flere familiemedlemmer, som skal være med til festen. Nu møder jeg David og Connie. David er Evas søn, som har ringet til sin mor mange gange under mit besøg, og han er meget interesseret i alt fra Danmark.

Vi følges ad til festen kl. 13. Her er der købt to store kager til mig, hvor der står mit navn på med glasur. Vi skal spise pizza og drikke sodavand. Diana har sørget for en gæstebog for mig, og alle opfordres til at skrive navn og adresse i den. Vi arrangerer fotografering i familegrupper for overskuelighedens skyld, og det foregår under megen sjov.

Der kommer flere og flere mennesker og de har ikke set hinanden længe, så der er mange glædelige gensyn. Jeg får talt med alle, og især de unge er interesseret i at komme til Danmark. Vi spiser pizza og kage. Familien kommer og går, som det passer dem – det er meget dejligt at møde så mange.

Efter festen har Diana arrangeret “Cornmaize” for dem der har lyst. Det er ved at være aften og en del af selskabet kører udenfor byen til “Cornmaize”. Det er en labyrint lavet i en majsmark. Der er snart Halloween, og der laves Cornmaize i forbindelse med Hallowen. Det er meningen, at man skal finde vej gennem labyrinten og helst i mørke og med lommelygter. Vi tager turen, inden det bliver helt mørkt for ikke at blive helt væk.

Ud over labyrinten får vi en lille togtur i området med udsigt over Valley City, floden Chienne og alle broerne.

Dette er min sidste aften i Valley City, Og dette er en god afslutning på en god uge. Imorgen rejser jeg videre til Boise, Idaho.

Relaterede artikler:
Rockey Mountains

Turen til South Dakota
Turen til hovedstaden
Lørdag i Valley City
Besøg hos Kirsten i Boise
Min tid Hos Tim i Eugene
Sidste del af rejsen

 

image_print