Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Velkommen…

af | feb 11, 2020 | Familie i Danmark | 0 Kommentarer

 

Velkommen til ”Familien fra Vrensted”. Nu er der igen adgang til en ny og forbedret hjemmeside. God fornøjelse med at læse historier om familien – og nye historier og billeder modtages gerne.

Familietræet fungerer igen og vil blive løbende opdateret. Alle er velkomne til at bidrage med oplysninger. Nye familiemedlemmer vil blive ført ind i familietræet, efterhånden som vi får nye data. Vi modtager også gerne billeder til ”portrætter” i familietræet.

Denne side er ikke facebook, men mere stationær, hvor familietræet viser, hvor vi kommer fra og giver et godt billede af familiens baggrund.

Artiklerne på hjemmesiden fortæller historier om udviklingen gennem generationer og jeg tror, at disse historier er vigtige for vores efterkommere. Dette er en mulighed for at fortælle om barndom og opvækst til kommende generationer.

På hjemmesiden følger vi nogle familier som alle har udgangspunkt i Vrensted. Vi følger dem her i landet og i udlandet.

Bertel Marinus Pedersen, min mors onkel, emigrerede til USA med sin familie. Denne familie, familien Pedersen, har vi stor kontak til og vi har stor viden om deres liv efter emmigrationen.

En anden del af familien, min farmors brødre Alfred– og Severin Sørensen, emmigrerede også til USA. Brødrenes liv kan følges i breve til familien. Brevene kan læses her på siden.

Min bedstefar, Niels Lassen Nielsen, emigrerede  i 1895 til Brookings området i South Dakota. Her levede han i 16 år inden han vendte hjem til Vrensted igen.

På min mors side er der også familien Filholm. Navnet Filholm opstod fordi min mors onkel, Anders Poul Jensen(Andersen), efter ca. 1,5 år i USA, tog efternavnet Filholm.( lokalitet mellem Thise og Vrensted) Hans to sønner Tscherning– og Mads Jørgen Andersen emmigrerede begge til USA under navnet Andersen. Begge tog senere efternavnet Filholm. En stor del af Filholm-familierne i Danmark og USA stammer fra dem.

Velkommen og tak for alle bidrag med oplysninger og historier, som er med til at gøre hjemmesiden til oplysende og spændende læsning.

Som det ses er der adgang til  det nye 2020 familietræ

God fornøjelse.
Gitte og Mads
Januar 2020

 

image_print