Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Min tid hos Tim i Eugene…

af | feb 5, 2020 | Gittes rejsebeskrivelser | 0 Kommentarer

Min tid hos Tim i Eugene…

 

19-10-2005 kl 19.15 landede mit fly i Eugene Lufthavn.

Ankom til mit motel kl ca 20.00 og jeg forsøgte at ringe til Tim, men han svarede ikke. 2 minutter senere bankede han på min dør, så han havde været undervejs, da jeg ringede til ham. Det var dejligt at se ham, og jeg tror, at vi begge nød at kunne tale dansk. Aftenen gik med at snakke, og vi aftalte at mødes næste dag kl 15.30, når Tim havde fri fra skole.

Dagen starter med et besøg på biblioteket og sende mail og rejseplan til hjemmesiden. Kl 11.00 kom Tim, og vi ville se på bustider on-line. Vi er ved at planlægge en tur til stillehavskysten. Det blev vi ikke klogere af. Tim har en veninde fra Portland, og hun inviterer Tim og jeg med på en tur i sin bil til Portland på lørdag d. 22.10

Danny, en anden veninde, Tim og jeg. Først kørte vi nord på til et stort vandfald uden for Portland. Det var imponerende stort, Multhanah vandfaldet, og er det 2. største i Oregon. Derefer parkerede vi bilen i en forstad til Portland og tog sporvognen til centrum. Her var vi til lørdagsmarked og rundt at se forskellige seværdigheder. Vi besøgte også en kæmpestor boghandel. Her er det meget brugt at sælge både brugte og nye bøger sammen. Du kan vælge, om det skal være et brugt eller nyt eksemplar af en bog. Vi spiste aftensmad i Dannys forældres hus og kørte tilbage til Eugene samme aften.

Flytter til et nyt motel i dag kl 11.00. Dette Timbers Motel ligger downtown og koster kun det halve af, hvad jeg har betalt de første dage. Vi spiser aftensmad sammen på en restautant denne aften.

Var med Tim til en sociologi forelæsning på universitetet. Tim går hjem for at læse til eksamen, og jeg besøger et hus med garn, strikkeopskrifter og workshops med strikning.

I dag er Tim til eksamen, og vi fejrer det på en restaurant med et par store bøffer. Tidligere på dagen havde jeg været med bussen ud til et stort indkøbscenter. Her så jeg en dyrehandel med små hundehvalpe til salg. Hvalpene sad alene i små bure med priser på!

Vi købte et stort krus kaffe i en 7eleven butik og gik med dette i hånden ud af den mørke landevej mod Stillehavet. Pga. mørke så vi ikke havet, men vi HØRTE det. Tilbage på motellet fik vi tørret vores tøj og sov godt til næste dag.

I dag går Danny, Tim og jeg i kirke. Der er en stor flot kirke i Eugene. Vi spiser brunch sammen, og vi går på kunstmuseum bagefter. Her er en udstilling med asiatisk kunst. Jeg besøger tilsidst universitetets naturhistoriske museum.

Sidste dag i Eugene, så jeg pakker mine ting sammen og bestiller en taxa til at køre mig på togstationen. På togstationen møder jeg Tim, og vi tilbringer de sidste timer sammen i Eugene med at se på byen og få lidt mad. Det har været nogle dejlige dage i Eugene sammen med Tim. Så går det videre med toget Coast Starlight til Los Angeles.

Relaterede artikler:
Rockey Mountains

Turen til South Dakota
Fest i Valley City
Turen til hovedstaden
Lørdag i Valley City
Besøg hos Kirsten i Boise
Sidste del af rejsen