Velkommen til familien fra Vrensted.

... i Danmark og USA

😀 Velkomst...

  Artikler...

  Vrensted...

  English...

Sidste del af rejsen…

af | feb 5, 2020 | Gittes rejsebeskrivelser | 0 Kommentarer

 

Sidste del af rejsen 31-10-2005

Denne dag rejser jeg med toget Coast Star Light fra Eugene i Oregon, ned langs vestkysten til Los Angeles i Californien.

Denne togtur tager ca 32 timer og jeg får en god plads i toget og har fotografiapperatet klar. Toget er stort og her er restaurant, cafeteria, børnerum og en hel vogn med vinduer i loftet. Denne obsevationsvogn er lavet, for at man kan nyde den fantastiske udsigt. Der er meget at se på og så snart vi passerer den Californiske grænse ses palmetræerne.

Ude langs vestkysten, før vi når Los Angeles, står der den ene oplyste olieboreplatform efter den anden ude i Stillehavet.

Denne lange togtur er behagelig og jeg ser en masse fra toget. Der er en dejlig stemning blandt de rejsende med toget. Alle passagere skal rejse langt.

Ankommer til Los Angeles Union Station ved 22 tiden og jeg får min baggage udleveret ved båndet. Baggagen har været tjekket ind på samme måde som med et fly. Jeg finder en taxa til at køre mig til mit hotel Downtown i Los Angeles.

Hotellet hedder Mayfair og er meget fint med hotelkarle i røde jakker. Værelset er på 15. etage og her er en flot udsigt ud over byens lys.

Næste dag i Los Angeles starter jeg tidligt og som det første finder jeg metro stationen mellem de høje skyskrabere. Man føler sig som en lille myre mellem de høje bygninger. Jeg kører med metro til Hollywood.

Her finder jeg med det samme Walk of Fame og ser nogle berømtheders stjerner i fortovsfliserne.

Jeg spiser morgenmad på Holywood Bouleward. Da det er meget varmt, må jeg tage tilbage til hotellet med metroen igen for at tage rigtigt sommertøj og sandaler på.

Derefter går turen endnu en gang til Hollywood på sightseeing bl.a. til Rodeo Drive.

Mit mål er at tage en tur ud til Stillehavskysten Santa Monica og Venice Beach. Jeg kører med bus gennem mere af Hollywood og Beverly Hills ud til Santa Monica.

Her går jeg til stranden og ser den berømte strand fra mange film. Stranden er enorm bred og jeg får dyppet tæerne i Stillehavet.

Vender tilbage til downtown sent om aftenen og døjer lidt med at finde retningen til mit hotel.

Næste dag tilbringer jeg i Los Angeles, til det er tid til at vende ud mod lufthavnen og rejsen hjem begynder.

Hjemrejsen er lang og jeg glæder mig til at komme hjem, så tålmodigheden er lidt slidt.

Det har været en fantastisk måneds rejse og det bedste var, at møde alle disse nye familiemedlemmer, at besøge Tim og så alle naturoplevelserne.

Alt er gået godt og hjemme i Ålborg lufthavn venter Mads, Maria og hendes familie.

Relaterede artikler:
Rockey Mountains

Turen til South Dakota
Fest i Valley City
Lørdag i Valley City
Besøg hos Kirsten i Boise
Min tid Hos Tim i Eugene

 

image_print